Als zijn vrouw en dochter een paar dagen naar Brugge gaan, besluit Alfred in Parijs de bloemetjes buiten te gaan zetten. Met zijn boekhouder Paul spreekt hij af, dat hij via zijn GSM voortdurend in contact zal blijven. Op het moment dat Alfred wil vertrekken verschijnt de nachtclubdanseres Eva, die hij ooit eens in een nachtclub heeft ontmoet. Beneveld door de champagne heeft hij haar destijds uitgenodigd en zijn adres gegeven. Eva is niet van plan te vertrekken, maar Alfred laat zijn snoepreisje niet door zijn neus boren en vertrekt naar Parijs, met de mededeling dat zijn boekhouder Paul het verder maar uit moet zoeken.

 

Kort nadat Alfred is vertrokken, verschijnen zijn schoonzuster en haar echtgenoot uit Brugge, die in de veronderstelling zijn dat zij afgesproken hadden te zullen komen logeren. Intussen hebben Alfred's vrouw en dochter de trein gemist, bellen naar huis en horen dat de familie uit Brugge daar zit. Ria en Annemie nemen daarop een taxi en komen naar huis. Goede raad is duur, want Alfred is onderweg naar Parijs.

 

Dan verschijnt Albert, de tweelingbroer van Alfred. De beide broers hebben elkaar al meer dan dertig jaar niet gezien. Albert komt om geld en Paul wil hem dat wel geven, mits hij de komende dagen voor zijn broer Alfred door wil gaan.

Alfred/Albert:    Edwig Demey

Ria, zijn vrouw: Veerle Krock

Annemie, zijn dochter: Annelies Verhelle

Paul, boekhouder: Pieterjan Vandenkerckhove

Eva, karakterdanseres: Celien Leroy

Beatrijs, zus van Ria: Fanny Wyseur

Karel, haar man: Tony den Hollander

Joris Dierynck: Ward Decherf

Dokter Veneus:Pol Driessens